Vak asszony visszanéz

Színes, szélesvásznú, magyar feliratos, fantasztikus némafilm.

A Góbi sivatagban játszódó szürreális történetben a látás képességét gyerekkorában elvesztett szépkorú hölgy visszatekint az életére, és – saját szemszögéből nézve – a 21. század szivárványos borzalmaira. Szemet gyönyörködtető képsorokkal mutatja be életének színes fordulatait, vándorlását a szebb és színesebb élet reményében. Sötét látomásai és végtelen kűzdelme a mindent beborító sötétséggel gyorsan belopja magát a nézők szívébe. A film végén borúlátóan előretekintve, de mégis bizakodóan, megmutatja saját halálát.

A film a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon a kötelező program keretében debütált. A 4 óra 15 perc hosszúságú film utolsó képsorait a tömeg hatalmas ovációval fogadta.

Szereplők:         Gündzza – Bamul Kilat

rendező:            Tazoff Mailer

operatőr:            Maazov Taylor

felirat:                 Lapite Oludayo

Egy kis kedvcsináló:


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: 11799618-98081200-71250661

Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU84117996189808120071250661

A közleményben a  91011090 technikai számot kell feltüntetni.