Vak asszony visszanéz

Színes, szélesvásznú, magyar feliratos, fantasztikus némafilm.

A Góbi sivatagban játszódó szürreális történetben a látás képességét gyerekkorában elvesztett szépkorú hölgy visszatekint az életére, és – saját szemszögéből nézve – a 21. század szivárványos borzalmaira. Szemet gyönyörködtető képsorokkal mutatja be életének színes fordulatait, vándorlását a szebb és színesebb élet reményében. Sötét látomásai és végtelen kűzdelme a mindent beborító sötétséggel gyorsan belopja magát a nézők szívébe.

A film a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon a kötelező program keretében debütált.

A 4 óra 15 perc hosszúságú film utolsó képsorait, melyben a matróna borúlátóan előretekintve megjósolja saját halálát, a tömeg hatalmas ovációval fogadta…

Szereplők:         Gündzza – Bamul Kilat

rendező:            Tazoff Mailer

operatőr:            Maazov Taylor

felirat:                Lapite Oludayo

Egy kis kedvcsináló:


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.