A kínai Hupej tartományban felbukkant koronavírus miatt az egész világ bepánikolt.

A hatterinfo.hu összeszedte a víruspánik mai 7 főbb külföldi és hazai eseményét:

  • A magyar miniszterelnök az OTP tulajdonában lévő magánrepülőgéppel az indonéziai Yogyakartába utazott, hogy az iszlám alapon működő indonéz Nemzeti Ébredés Pártjának vezetőivel összefogva kidolgozzák a migráns vírus megállítását.
  • Egy orosz kommentelő bejelentette, hogy biztos, ami biztos, minden kínait kidob a lakásából. Most ott áll anyaszült meztelenül az üres lakásban…
  • A budai várban egy üzlet kirakatában megjelent a „NEM BESZÉLÜNK KÍNAIUL!!!” felirat.
  • Egy élelmes budai vállakozó két nap alatt milliomos lett az „I love Vietnam” feliratú kitűzők, zászlók és pólók eladásából, valamennyit elkapkodták a kínai turisták.
  • A kínai denevérek annyira szégyellik magukat, hogy már csak épületen belül mernek repkedni.
  • Vuhan magyar testvérvárosában, Győrben egy kínai étteremben a robotpincér mellett a szakácsokat is robotokra cserélték…És végül, amire senki sem számított:
  • a könnyen összeszerelhető bútorok eladására szakosodott, svéd multinacionális kiskereskedelmi üzlethálózat bezárja a húsgombócokat is áruló kínai áruházait

Itt a vég!!!


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.