Olvasói kérésének megfelelően a továbbiakban rendszeresen igyekszünk tájékoztatni a hatterinfo.hu hűséges olvasóit az aktuális eseményekről.

Az első ilyen, minden narancssárgán dobogó magyar szívet megmelengető hír, hogy szeretett kormányfőnk az újraválasztás utáni első külföldi látogatásaként a Vatikánba indul, ahol Isten földi helytartója előtt magánkihallgatás keretében meggyónhatja bűneit.

https://rtl.hu/belfold/2022/04/20/ferenc-papahoz-vezet-orban-viktor-valasztas-utani-elso-utja

Hogy van-e valami bűne Orbán Viktornak (amit erősen kétlünk!), vagy nincs, azt majd a találkozó hosszából lehet kikövetkeztetni. Ha túl rövidre sikerül, akkor gond egy szál sem, továbbra is vakon bízhatunk választott kumírunk becsületességében. De ha esetleg kicsit elhúzódik a gyónás, olvasóink akkor is nyugodtak lehetnek, a hét főbűnön kívűl minden más bűn is megbocsátásra kerül, csak kérni kell, a megfelelő embertől.

Megbocsájthatók a NER bűnei, megbocsájthatók a környezet elleni bűnök, és megbocsájthatók mindazok a bűnök is, melyet a 12 ezer szavazat alapján egy komoly lap összeállított.

Úgyhogy kedves olvasó, nyugodtan aludhat éjszakánként továbbra is, nem kell izgulni, május 2.-a után is minden rendben lesz.

Ahogy eddig is.