A magyar sajtóból tudomásul jutott, hogy szeretett miniszterelnökünk maszk nélkül vásárolt egy üzletben. ( https://www.privatkopo.info )

Olvasóink a példaképük egészségéért aggódva kérték, hogy ennek járjunk utána.

Megkérdeztük hát az utcán szembejövő embereket, elhiszik-e ezt a – szerkesztőségünk szerint valótlan – állítást.

Találomra közzéteszünk néhány választ:

„Hát persze hogy maszk van rajta, miniszterelnökünk sokkal szebb és fiatalabb, mint ez a pofa, a plakátokon is látszik, amit nap mint nap ragasztok!” (János, 36 éves hirdetési szakmenedzser)

„Édes jó Istenem! Szegénynek csak nem ment el teljesen az a maradék csöpp kis esze? Egy ilyen helyre bemenni maszk nélkül!” (Teréz, 72 éves nyugdíjas)

„Láttam hogy nem volt rajta maszk, de szerintem csak eltévesztette a házszámot, a csirkefarhátot a szomszéd üzletbe vittük.” (János, 36 éves rakodó)

„Egyszer én is elfelejtettem, még a buszra sem engedtek fel. Szegény, most gyalogolhat Felcsútig.” (Károly, 52 éves buszsofőr)

„Csak gyakorol, ahová jut nemsokára, ott úgy sem kell.” (Eleonóra, 24 éves aktivista)

„Berosálok, tündérpofa! Már arra sem emlékszik hogy mit írt alá! Ideje lecserélni!” (Ferenc, 61 éves ellenzéki)

Elhatárolódva egynéhány választól szerkesztőségünk meggyőződése, hogy szeretett miniszterelnökünk soha, semmilyen körülmények közt nem szegi meg a jogszabályokat, legyen az EU-s vagy akár hazai törvény vagy rendelet.

Mert ha valóban így történt és maszk nélkül vásárolt ebben a tömegben, akkor sürgős orvosi vizsgálatnak kell alávetni, hogy kiderüljön végre az igazság. Nehogy már most, a magyar történelem talán legfontosabb pillanataiban, a választások előtt kapja el pl. azt a csúnya vírust.

A vizsgálatok finanszírozása természetesen közpénzből történjen.

Kerül, amibe kerül!


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.