Miniszterelnökünk ma ünnepli 59. születésnapját.

A brüsszeli születésnapi bulijának szervezését már napokkal a jeles dátum előtt megkezdte, többek között Párizsban is látták tárgyalni.

A parti egyébként jól sikerült. Esőcsatornáról ugyan most nem szóltak a hírek, de a vezetékek nem maradnak szárazon. Születésnapi ajándékként, az EU megbecsüléseként Orbán Viktor megkapta az irányított, előre megbeszélt szerény ajándékát…

Magyarországra folyhat az orosz kőolaj továbbra is!

Akinek meg nincs vezetéke, az így járt.

A független kormánysajtó sem feledkezett meg e jeles napról.

„Ma, Orbán Viktor 59. születésnapján egész népünk meg van győződve arról, hogy szeretett miniszterelnökünk vezetésével hazánk végre a helyes útra tért. Arra az útra, amely nem más népek elnyomása és leigázása felé mutat, hanem amely a szabad és a szabadságukért s a békéért és demokráciáért küzdő népekkel együttműködve hivatott biztosítani hazánk további felemelkedését még fényesebbé, még dicsőbbé tenni a világban a magyar nevet!”

Ha valakinek nem ismerősek ezek a szavak, ajánljuk megnézni ezen a linken található videót…

Hazánkért, népünkért, vezetőnkért e jeles napon minden igaz magyar hívő szíve megdobban.

ISTEN ÉLTESSE HÁT SOKÁIG!


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.