Szeretett kormányunk sikeres menekültellenes politikája, az idegengyűlölet iskolai tankönyvekbe adaptálása, a határlezárások és egyéb, (el)riasztó és távoltartó intézkedések jogszabályba iktatása ellenére a menekültek SZERETNEK MINKET!!!

A police.hu híre szerint már megint az M1-esen gyalogolnak.

Csakhogy visszafelé!

Ez a közlekedési szabálysértést elkövető nigériai születésű illető is hiába kapta meg a menekültstátuszt Németországban, hiába halmozták el minden jóval, hiába kapott az otthon maradt családja megélhetését is biztosító munkalehetőséget, kosztot, kvártélyt, ő csak Magyarországra vágyott.

Valljuk be, ez egy kicsit megmelengeti a szívünket!

A hatterinfo.hu megpróbált online interjút készíteni a delikvenssel, de nem sokra jutottunk, minden kérdésünkre ugyanaz a válasz volt: Mo fẹ akara oyinbo eefin kan!, ami nyelvi szakértőnk szerint jorubából fordítva csak annyit jelent:

Kürtőskalácsot akarok!


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.