Nagy tragédia történt egy magyarországi családban.

Egy kisbárány elhagyta az akolt.

Hiába nevelgették hazafias szellemben, hiába riogatták nap mint úton-útszélen plakátokon és önkéntesen átadott hengeres hirdetőoszlopokon, hiába voltak az apai intő szavak az összes kormánymédián keresztül, hogy a migráció rossz és hogy mindenki boldoguljon ott, ahol született, valahogy nem ment át az üzenet.

De mint bizonyára már minden tudatlannak elmagyarázták, hogy most éppen ez így nagyon jól van.

Ha otthon nem kapja meg az ember azt amire vágyik, ha csekély kis jövedelméből nem tud boldogulni, nem tud minden eldobott pelenka után újat vásárolni, és ha ne adj Isten, még a házastársa is hasonló cipőben jár, hát biztos van jobb hely a szülőhazánál.

Sajnos, a példa ragadós.

A hatterinfo.hu információi szerint az utóbbi napokban ezrekben merült fel a komoly elhatározás;

Ők is Marbellára költöznek!

E kis spanyol város nemsokára tele lesz az oltatlan, magyar migránsfiatalok tömegével.

Az élet és a kormány politikája felébreszti az emberben a minőségi változás igényét.

De sajnos sokaknak nem adatik meg, hogy hazájukban igénybe vegyék szeretett kormányuk fantasztikusan kigondolt családtámogatási kedvezményeit, a babaváró hitelt, a hétüléses autó állami támogatást, a lakásfelújítási támogatást, a lakásfelújítási hitelt állami támogatással, a jelzáloghitel elengedést, a családi otthonteremtési kedvezményt, a CSOK miatti illetékmentességet, a CSOK mellé igényelhető kamattámogatott lakáshitelt, a falusi CSOK-ot, az ÁFA-visszatérítési támogatást CSOK mellé, vagy akár a CSOK nélküli ÁFA visszatérítési támogatást, mert az elmúlt kormányok felelőtlen pénzügyi politikája miatt most negatív adóslistán vannak (BAR listások).

Így hát máshol kell családot alapítani, máshol kell a gyermekeket felnevelni.

Mert valahogy meg kell élni.

Mert valahogy túl kell élni.


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.