Nagy megtiszteltetés érte a hatterinfo.hu-t!

Személyesen Orbán Viktor írt nekünk e-mailt. (Igaz, egy olyan e-mail címre, amiről még szerkesztőségünk alapító tagja sem tudák, hogy létezik…)

A levél több napig olvasatlanul hevert a postaládánkban, mert senki sem mert rákattintani.

Az internet ugyanis Magyarországon is tele van csalókkal, akik támogatást igérnek, kompenzációkkal kecsegtetnek vagy éppen béremelési ajánlatokat tesznek. A hatterinfo.hu már régóta tudja, hogy ezekre a levelekre nem szabad rákattintani, az igazi cél mindig, minden kormány alatt a választások megnyerése, a támogató szavazatok biztosítása volt.

Ezek a trükkös levelek elhitetik velünk hogy a lehető legjobb dolog, ami történhet velünk az most van, és ha marad a jelenlegi politikai rend, akkor ez így is marad!

Az utca népe, az egyszerű, munkából megélő dolgozó emberek viszont már megértették, hogy mindegy, hogy ki nyeri a választásokat, hiába választották a legeszesebbet, „amint beleült a hivatali székébe, rögtön kezd hülyülni, elfele”. És persze mindegyik politikai párt kitermeli a saját, közpénzből lett milliárdosait. Kivétel nélkül.

És most, mikor épp a bohózatokba átmenő ugynevezett elős(z)avazással hülyítik a népet, már az épp hezitálók kedve is elment az egésztől. Szavazni? Kire? És minek?

Majd meglátjuk. A választásokig még van idő. Addig biztos kapunk még egy-két kéretlen, önmagukat dicsőítő levelet, ami a legtöbb embernél olvasatlanul a kukába kerül.

De térjünk vissza Orbán Viktor levelére.

Miután egy külföldi barátunk segítségével (Kaspersky) meggyőződtünk róla, hogy nem vírus, megtörtént a kattintás. És megnyugodtunk.

Szeretett miniszterelnökünk úgy érezvén, hogy nem elég a független kormánysajtóban folyamatosan ránk zúdított információ, – kerül, amibe kerül, – még külön, személyesen is tájékoztatja minden Magyarországon maradt honfitársát a legeslegeslegújabb nemzeti konzultáció eredményei alapján hozott döntésekről. Úgymint:

  • A hitelmoratóriumot 2022. június 30-ig meghosszabbítottuk, hogy a gyermeket várók és nevelők, a nyugdíjasok, a közfoglalkoztatottak ezután is élhessenek a lehetőséggel, mint ahogy azok a vállalkozások és magánszemélyek is, akiknek jelentősen csökkent a jövedelmük az előző évhez képest.
  • Döntöttünk a családi adóvisszatérítésről, jövő februárban a gyermeket nevelő szülőknek visszatérítik a 2021-ben befizetett jövedelemadójukat az átlagbér adószintjéig. Ez közel kétmillió honfitárs életében jelent érzékelhető segítséget.
  • Támogatjuk az idős honfitársakat, a nyugdíjasok idén minden korábbinál nagyobb összegű, 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot kapnak. Emellett jövő februárban folytatódik a 13. havi nyugdíj visszaépítése is.
  • Folytatjuk az adócsökkentés politikáját, tárgyalnak a munkaadók és a munkavállalók képviselőivel a minimálbér 200 ezer forintra emeléséről, és az ehhez szükséges adócsökkentésről. A fiatalabb korosztályok is számíthatnak a kormány támogatására: január 1-től a 25 év alatti fiataloknak nem kell majd jövedelemadót fizetniük.

Szeretett miniszerelnökünk szerint a magyar gazdaság teljesítménye Európában az elsők között haladta meg a járvány előtti szintet. „Döntéseink nyomán a gazdaság újraindítását minden magyar ember érezni fogja. Nekünk továbbra is Magyarország az első!” – fejezte be szívhez szóló levelét majd egy időre elköszönt: Tisztelettel: Orbán Viktor miniszterelnök.

Hát ennyi. Most már minden világos. Azon, hogy Orbán Viktor királyi többest használt, egy kicsit meglepődtünk, de hát legyen, addig jó, amíg jó.

Kár, hogy a levél tartalma egyetlen szerkesztőségi tagunknak sem hozott könnyítést az életébe, de hát ne legyünk elégedetlenek!

Talán majd legközelebb!


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.