„Mi jár a fejedben, Viktor?” – kérdezi a facebook a magyar miniszterelnök oldalán.

Ez a kérdés talán a hatterinfo.hu olvasóit is érdekelheti…

Talán az, hogy befogadjon-e a házába egy menekültet?

Mint ahogy már tele van vele a macedon (vagy észak-macedon?) sajtó, a házában „vendégeskedik” az útlevél nélkül hazánkba szökött volt macedon elnök, Nicola Gruevszki…

Szegényt hazájában bizonyosan ártatlanul, hamis vádak alapján üldözik a Soros hálózat ügynökei.

Nicola Gruevszki ellen a napokban nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, mert nem kezdte meg a hivatali visszaélés miatt kiszabott kétéves börtönbüntetésének letöltését. Útlevelét elvették, így a messze földön híres jól zárt magyar határt csakis illegálisan, a kerítést megrongálva tudta átlépni.

Vannak feltételezések, hogy esetleg női ruhában, hamis személyazonosággal cselezte ki az éber határőröket, de az biztos, hogy azt nem burkában tette.

Az első éjszakáját állítólag a budapesti Corinthia hotelben töltötte, ahol – mint minden hazánkba menekült üldözött, – a hotel honlapján található információk szerint megérkezése pillanatától fogva királyi bánásmódban részesült. Elhelyezése a 26, egyedileg tervezett Royal rezidencia egyikében történhetett, ezek a lakosztályok kivételes fényűzést és kényelmet biztosítanak.

Egy magyar bulvárlap szerint tegnap este a szállodától csak néhány lépésre található Madách Színház előtt is látták női ruhában, ahol feketén akart jegyet venni az Operaház Fantomja című musical előadásra. A hírek szerint sikertelenül. Talán ma is megpróbálja?

Ha valaki felismeri, mielőtt az Interpolt hívná, kérem értesítse szerkesztőségünket. (A jutalom garantált!)

A hatterinfo.hu szerkesztőségének meggyőződése, hogy e körözött bűnöző tartózkodási helyéről szóló híresztelések csak találgatások, információink szerint magyar miniszterelnök házában való vendégeskedés is csak Soros György és Judith Sargentini bevándorláspárti köreinek a kitalációja, célja a magyar emberek lejáratása és a migrációellenes politikájának az aláaknázása.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően ugyanis e kis hazánk területére illegálisan bejutott és menedékjogi státuszért folyamodott üldözötteket kérelmük elbírálásáig a déli határainkon kialakított luxus apartmanokban kell elhelyezni, ami jelen esetben – ismerve a magyar kormány jogszabálykövető magatartását – valószínűleg már meg is történt.

Onnan pedig még a háttérinfók is csak Szerbia felé szivároghatnak…


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.