Az orosz miniszterelnök, – miután meghallgatta az ФСБ  „Iron Sky: Támad a Hold” fedőnevű helyzetjelentését, – kijelentette, hogy Oroszország a május 9.-én kihirdetett földi győzelem után a Holdon folytatja a nácitlanítást.

https://svpressa.ru/society/news/331155/

Szeretett, újra és újraválasztott miniszterelnökünket május másodikán, a munka ünnepe után egy nappal fogják valószínüleg ismételten újraválasztani. A hatterinfo.hu információi szerint a dátum kiválasztásában az is szerepet játszhatott, hogy a több mint kétharmados új kormányunk első intézkedése e jeles napnak ünnepnappá történő kikiáltása lesz.

Mivel normális ember a munkát nem nagyon ünnepeli, így megadva az ünnep új jelentését, rögtön két napon keresztül fejezhetjük ki hálánkat szeretett kormányfőnknek a magyar emberek jólétének és biztonságának, valamint a rezsicsökkentés megtartásának érdekében tett erőfeszítéseinek megtételéért.

https://hirklikk.hu/kozelet/a-parlament-majus-2-an-valaszthatja-meg-orban-viktort-otodszorre-kormanyfonek/396556/

A hvg szerint Putyin Szibériába telepíti az ukrán menekülteket.

A hatterinfo.hu szerkesztősége nem szereti a hazug propagandát semelyik oldaltól sem, így utánajártunk e kijelentésnek.

A hír igaz. Csak nem Putyin, hanem Misusztyin, nem (csak) Szibériába, és nem telepíti, hanem kijelöli, hogy a vendégszerető, nagy és hatalmas Oroszország mely területein hány fő ukrán, donyecki és luganszki menekültnek kell megadni a letelepedés lehetőségét.

Az erről szóló rendeletet le lehet tölteni, ebben számszerűen le van bontva a csaknem százezres (95909 fős) létszám. A több mint 10 millió nyugatra menekülttel láthatólag nem számolnak, az legyen az EU gondja…

Amit még bármilyen orosz tudás nélkül rögtön ki lehet szúrni a rendeletből, hogy Moszkva, Szentpétervár és Szevasztopol városába 0, azaz nulla menekült érkezhet, nehogy már megzavarják e három város nyugalmát holmi ukrán menekültek…


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.