A Nyugati Fény nevű ellenzéki blog (bocsánat: HÍRPORTÁL!!!) exkluzív cikke szerint Orbán Ráhel az út szélére dobta a szaros pelenkát Horvátországban.

A hatterinfo.hu utánajárt a dolognak, hiszen annyira nincs uborkaszezon, hogy szaros pelenkákról szóljon a világsajtó.

Megvizsgálva a cikk szövegét és a közölt képeket, a helyszíni szemle tapasztalataival összevetve szerkesztőségünk az alábbi következésre jutott:

A hír igaz! (Csak nem Moszkvában…)

A képeken az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) szerinti természetes személy szerepel, nagyon várandósan.

Aki már volt várandós, – vagy akinek a felesége, barátnője (vagy ne adj Isten, szeretője) várt babát -, annak ismerős lehet a helyzet: az ember lánya olyanokat is meg kíván enni, amitől másnak a haja is égnek állna.

Ez történt most is.

A Nyugati Fény egy kicsit összekeverte ugyan a képek sorrendjét, de a Háttérinfó szerkesztősége segít helyrehozni ezt a kis malőrt.

1. kép: Egy kamionból a bokorban rejtőzködő migránsoknak kidobtak egy segélycsomagot, tele halal péksüteménnyel.

Szeretetcsomag

 

2. kép: A babát váró hölgy a kamionon lévő német nyelvű feliratból gyorsan kikövetkeztette, hogy a csomagban kakaós csiga lehet csípős mustárral (amit éppen megkívánt), így sietve kiszálltak.

Utánuk is megállt egy autó egy hasonlóan éhes kismamával, így gyorsan kellett cselekedni:

3. kép: gyorsan felkapni…

Csomag felvétele

4. kép: még gyorsabban bekapni…

A kaja eltüntetése.

5. kép: és végül a boldog mosoly: Tele a poci!

Tele a poci!

 

Hát ennyi.

És semmi pelenka, semmi szar.


A hatterinfo.hu részben az olvasók támogatásából él. Ennek köszönhetően tudjuk lényegében feladatainkat ellátni, tartalmi korlátozások nélkül. Rengeteg nagyszerű, a zemberek tájékoztatása szempontjából kulcsfontosságú dolgot azért tudunk megtenni, mert támogattok minket. A létezésünk alapfeltétele, hogy a támogatásokat rendszeresen kapjuk, ezért arra kérünk: ha nyertél a lottón, támogass minket, és ha fontosnak tartod a munkánkat, kérd meg erre ismerőseidet is!

Bankszámlaszámunk: CIB 107005435586537351100005
Nemzetközi bankszámlaszámunk (IBAN): HU78107005435586537351100005
A közleményben a „hatterinfo.hu”-t kérjük feltüntetni.